Times Languages London

“Times Languages London” – TLL je savjetodavna tvrtka koja Vam nudi uslugu pri izboru programa i škola engleskog jezika u Britaniji.
Surađujemo s mnogim školama i koledžima, ali nismo vezani ni za jednu. Dat ćemo Vam nepristran savjet o svim aspektima Vašeg boravka u Londonu kao što su: kvaliteta nastave, smještaj, kultura i razonoda te sigurnost.
TLL ima 15-godišnje iskustvo organiziranja učenja i dolaska u Britaniju. Radili smo sa polaznicima od 8 godina do 64 godine starosti.

Nadamo se i starijima, pošto to nije rijetkost u školama za učenje jezika u Velikoj Britaniji gdje dolaze polaznici iz svih krajeva svijet. Znamo da ljudi iz naših krajeva imaju ogromnu životnu energiju pa vas time i ohrabrujemo.
Voditeljica tvrtke, gđa Mira Armour je rođena i školovana u Hrvatskoj, u Britaniji živi i radi od 1983. godine.
Nudimo Vam prijateljski odnos, odgovornost i profesionalnost. Dajemo Vam informacije potrebne za odluke, pomažemo kod prijave u program, pripreme dokumenata za odlazak. Zajedno s Vama rješavamo moguće probleme tijekom boravka u UK, i sve tako do povratka Vašim domovima.
Ne zaboravite:
– mi smo tu kada možda budete trebali pomoć – van Hrvatske
– mi prihvaćamo da se mogu desiti problemi. Naša je prednost kako i kojom brzinom ih rješavamo.
Drago nam je da ste zainteresirani, slobodno nas kontaktirajte. Da bi smo uspostavili najbolju komunikaciju, poželjno bi bilo da ispunite priloženi upitnik.